Loading...

SAVE LIVES NOW

Redd liv eller bli reddet, husk refleks er viktig i mørket.

SaveLivesNow er et svensk merke som produserer og utvikler produkter som kan redde liv. De produserer bl.a. LED-refleksvest, LED-refleksbånd og små Blinky LED-lys til både store og små, samt våre firbente venner.

LED-refleksvest gjør deg synlig i alle situasjoner!Risikoen for å bli påkjørt og drept av en bil er tre ganger så stor i mørket som i dagslys. Allerede i skumringen øker sjansen betydelig for å bli påkjørt. Å ha på refleks er en enkel måte å redusere risikoen for ulykker og skader og det redder liv.

Uten refleks ser medtrafikanter deg først på 20 til 30 meters avstand, men med Protector LED-refleks vest kommer du til å være synlig fra alle hold, på opptil 300 meters avstand.

Produktene passer like godt til de som ønsker å gå en tur til de mest aktive på rulleski, sykkel, løp o.l. Vestene er behagelige å ha på, akkurat som båndene, og de enkle å ta i bruk.

Finnes i alle størrelser og batteriene er utskiftbare.

We have chosen to focus on youth sports. Sport develops individuals, strengthens the body and mind, and in the long-term, it saves lives.