Loading...

RÖJK SUPERWARE

Grønt er kult – i hvert fall merker og produkter som tenker på vår planet og vår fremtid.

Röjk Superwear er et ungt Svensk outdoor-merke, som ble grunnlagt i 2010. Med sin grønne og innovative tankegang, egenutviklede materialer og innovative funksjonelle produkter, har merket har hatt stor fremgang i sports- og tekstilindustrien. De ønsker å lage produkter som passer like bra til de urbane hverdags-turgåerne som til de litt mer erfarne fjellturgåerne. Målet er å kunne inspirere flere mennesker til å oppleve og nyte naturen, uansett om det er i nærområdet eller spennende turdestinasjoner langt unna. Naturen er for alle til å nyte og oppleves.

De har en liten og velfungerende kolleksjon, som passer utmerket til den Norske turgåer. De har alt fra ullundertøy, anorakker, turbukser og ytterjakker lagd av mulesingfri merinoull.

Röjk Superwear har som målsetning innen år 2020 at alt av materialer som de benytter i sine produkter skal kunne være nedbrytbare.

Merket har fått mange tunge utmerkelser som bl.a. Scandinavian Outdoor Award Overall Winner (PrimaLoft Zippen Hood) Scandinavian Outdoor Award Apparel Winner (PrimaLoft SuperBase) Innovation for Extreme Award (Tvister Helmet Hood) ISPO Award´s Eco Achievement Award Winner 2018 (Badland Jacket). Röjk Superwear har med sin unge alder virkelig vist at de er et varemerke å regne med i fremtiden.

Our planet is a treasure and does not belong to any one person; it is for everyone to enjoy. That’s why we create multifunctional products that work just as well for everyday urban outdoor enthusiasts as for experienced adventurers. No adventure is too small – it is the joy you get from it and not the size of it that counts. We want to inspire people to go out and experience nature, whether it be near or far.