Loading...

MOUNTAIN WORKS

Hold deg varm med Mountain Works, uansett vær!

Med over 40 års erfaring har Mountain Works som et svensk sport- og fashionmerke, produsert produkter av høy kvalitet til kalde omgivelser både på design, utførelse og materialvalg. De produserer funksjonelle produkter med tekniske, innovative og moderne løsninger, sammen med en tidsriktig design som passer like bra både på fjellet som til det urbane i byen. Mountain Works har hele tiden vært opptatt av å produsere dunjakker med høyest mulig kvalitet både på materialvalg og dun. Flere av modellene er også vanntette med slitesterke materialer for kunne være godt rustet mot det nordiske været med sludd, snø og kulde.

De er svært innovative og kreative og benytter teknologi som har blitt utviklet av NASA, for å kunne holde bedre på varmen under kalde omgivelser

With more than 40 years in the business of making great Scandinavian outdoor products used in extreme environments, our Swedish founders set out on a mission to bring the best innovations down from the biggest mountains into the world of urban scenery.