Loading...

GOGGLESOC

Beskytt alpinbrillene dine med stil!

Gogglesoc er et ungt og spennende merke fra Whistler BC, Canada som ble etablert i 2016. Merket ble grunnlagt i fjellet av skikjørere, for skikjører.

Det geniale tilbehøret er for alle skikjørere som er opptatt av å ta vare på alpinbrillene sine når man er på after ski, kafeteriaen eller bare på bussen.

Gogglesoc er veldig enkelt å bruke, man trekker kun helt enkelt selve beskyttelsestrømpen over glasset på brillene, som da vil beskytte mot å få riper eller å skade glasset. I tillegg så går ikke trekket rundt hele brillen, slik at skumgummien får en mer naturlig utlufting og man kan også oppbevare brillene på hjelmen!

Gogglesoc tar grep og ønsker å være med på å bidra mot en bedre klode, miljø og framtid. Alt av microfiber som er i produktene er derfor laget av resirkulerte plastikkflasker. De vet at de ikke kan endre hele den endre globale oppvarmingen, men de er i hvert fall med på å bidra. Er du?

gogglesoc is a funky and stretchy microfiber cover to protect your goggles while they’re not being used. It’s an innovative replacement to your goggle bag.