Loading...

DARN TOUGH

Har du lyst på sokker med verdens beste stempel – GUARNTEED FOR LIFE?

Darn Tough er et Amerikansk familieeid selskap som holder til og produserer alle sine sokker i Vermont, USA. Dette har de gjort i nesten 40 år. De er lidenskapelig opptatt av sine verdier og ønsker at alle sine sokker skal ha den beste kvaliteten, derfor går de ut med -GUARANTEED FOR LIFE.

For å kunne opprettholde best mulig kvalitet på sokkene, ønsker Darn Tough å ha fullt innsyn og kontroll på produksjonen. Dette kan de på best mulig måte bare gjøre om de har produksjonen i Northfield, Vermont istedenfor i andre land. Målet er å lage sokker som er verdens mest komfortable, er slitesterke og har beste passform. Sokkene skal være markedets beste! Klarer du å bruke opp sokkene, så får du rett og slett et nytt par – sokkene har livstidsgaranti.

Darn Tough produserer sokker til alle slags aktiviteter; ski, tur, sykkel, løp, OCR, kompresjon, jakt, jobb og lifestyle. De velger spennende design som både gjenspeiler aktiviteten og gjør sokkene til noe litt mer enn ett par vanlige sokker. Føttene våre skal også ha det bra og de skal også kunne få kul design, selv om de kun er nede i skoene.

Leave no trace, but leave everything behind. Darn Tough focuses on Merino Wool for their socks because it naturally helps you do both. Filmed by Brad Kremer and Jussi Oksanen with a few friends and some good ideas on where to go for a few days.