ANDREAS OG SUZANA

Vi er et to eventyrere som er bosatt på Beitostølen. Toppturer om sommer og vinter, klatring og tinderangling er våres store lidenskap. For snart et år siden flyttet vi til fjells for å komme nærmere lekeplassene våres samt slippe å reise frem og tilbake så mye. Det gir oss større glede å kunne stikke på ski, løpeturer og småeventyr rett ut fra stuedøra. Vi kjører fokus på de gode og lange turene, med lite vekt og oppakning, men har det siste året også satt pris på #mikroevetyr med fokus på kos og enkle opplevelser.

Andreas Skilærer, guide og lærmaker. 35 år fra Oslo Et av mine største eventyr var å krysse Jotunheimen fra Bygdin - Turtagrø i 2015. Jeg gikk sammen med Martin Andersen og på 18h rakk vi over et titalls 2k topp. En fantastisk tur :D Samtidig så står sykkeleventyret mitt sammen med Zuzana sterk i minne. Vi lånte to fatbikes, stroppet fast to pariserpulker og syklet fra Beitostølen til Bygdin i januar. Vi fikk 40cm nysnø og blå himmel. 3 dager i telt og skikjøring før vi syklet tilbake.

Zuzana Skifrelst, "mountain lover" og klatreinstruktør. 30 år fra Tsjekkia. Jeg har alltid elsket fjellet og etter et par år i London for å studere engelsk bestemte jeg meg for å flytte til Norge for å oppleve fjellene. Andreas har kastet meg inn i toppturverden og læringskurven har vært bratt! Jeg elsker å dra ut på langrennsturer med gutta våres, Kenzo og Fenriz.